Ζητούνται Χωράφια για αγορά

τηλέφωνο 6942797363 




Γιατί να απευθυνθείτε σ' εμάς


Η αντίληψη που όλοι είχαμε ότι η αξία του ακινήτου θα είναι πάντα ανοδική, παύει να υφίσταται για πολλούς λόγους:



Οι τιμές των ακινήτων τα τελευταία χρόνια λόγω των χαμηλών επιτοκίων και αντίστοιχα της μεγάλης ζήτησης, ανέβηκαν δυσανάλογα με την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Τώρα, ήρθε η ώρα για διόρθωση των τιμών, και αυτό ακριβώς συμβαίνει.



Οταν μια χώρα βρεθεί σε δυσχερή οικονομική θέση, όπως σήμερα η Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που πλήττεται μετά τους μισθούς, τις συντάξεις κλπ., είναι το ακίνητο. και τούτο συμβαίνει για προφανείς λόγους: τα δάνεια περιορίζονται, υπάρχει ανασφάλεια εργασίας, τάση για ρευστοποίηση κλπ.



Αντιλαμβανόμενοι αυτή την εξέλιξη, αναλαμβάνουμε να αγοράσουμε τοις μετρητοίς το ακίνητό σας σε τιμή κάτω της αντικειμενικής, χωρίς καθυστερήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες που θα απαξίωναν την τιμή του.



Πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πώληση του ακινήτου σας με δικούς μας δικηγόρους, μηχανικούς, συμβολαιογράφους σε μια τάχιστη διαδικασία.



Κάθε ενέργεια ως προς την εκτίμηση του ακινήτου σας, γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια, και πολλές φορές εξ αποστάσεως.



Εάν το ακίνητό σας έχει υποθήκη, βάρος, προσημείωση κλπ., από τη στιγμή που θα επέλθει συμφωνία για το τίμημα της αγοραπωλησίας, τα αναλαμβάνουμε άμεσα όλα εμείς. Βασική προϋπόθεση, το βάρος του ακινήτου να μην υπερβαίνει το 15-20% της αντικειμενικής του αξίας.



Ακόμα και αν το ακίνητό σας είναι παλαιάς κατασκευής, χρήζει ανακαίνισης κλπ., εμείς το αγοράζουμε άμεσα σε οποιαδήποτε κατάσταση.




Εάν έχετε την ψιλή κυριότητα - μερίδιο του προς πώληση ακινήτου, το αγοράζουμε σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις.



Η προαξιολόγηση του ακινήτου σας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, και μόνο στην περίπτωση πραγματικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος υπάρχει τυπικός έλεγχος στο υποθηκοφυλακείο με δικό μας δικηγόρο.



Αν πουλάτε ή αγοράζετε ακίνητο, το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ταχύτητα και εχεμύθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στα τηλέφωνα: 6942797363



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου